Preus i cobertures

Ja arriba el 2018! Esperem que tingueu ganes de seguir formant part de l’Associació d’Excursionistes de Cornudella de Montsant (a partir d’ara, AECM).
És ben fàcil. Només cal…
Enviar un e-mail a excursionistes.cornudella@gmail.com amb el nom i cognoms, juntament amb el justificant de pagament. Cal que indiqueu si voleu tramitar el carnet federatiu i amb quina modalitat. No us oblideu indicar el vostre DNI i data de naixement.
Cal fer un únic pagament amb la suma de la quota de soci + preu del carnet federatiu que escolliu al número de compte següent (La Caixa):
Núm. de compte: 2100 1856 05 0200141006
També podeu fer el pagament en efectiu a la llibreta d’estalvi que tenim al Sindicat (Cooperativa Agricola i Secció de Crèdit Comarcal del Priorat) i fer-nos arribar el paperet rosa d’alguna manera:
Núm. de llibreta: 5520003083-5
Atenció: No tramitarem cap llicència fins que no ens envieu/porteu el resguard de pagament. Si voleu estar coberts a partir de l’1 de gener, us recomanem que efectueu el pagament abans del 15 de desembre. 
La nova temporada de carnets federatius per al 2018 ve carregada de novetats (ampliació de cobertures, descomptes per famílies, etc.). Com sempre, els preus varien depenent de la modalitat. Als documents annexos i a la web de la FEEC ( https://www.feec.cat/feec/carnet-federatiu/ ) hi trobareu tota la informació necessària per decidir quin tipus d’assegurança us convé més en cada cas. Si teniu dubtes al respecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de poder-vos ajudar.
La quota anual de soci per al 2018 és de 10 € pels adults i de 5 € pels menors de 16 anys.