CAL ANAR SEGUR!

Ser soci/a de l’AECM et permet demanar que et traminem la llicència federativa FEEC/FEDM.


Pots consultar tota la informació actualitzada de les diferents modalitats i cobertures de llicències visitant la pàgina de la FEEC en aquest enllaç (Taula de preus per a llicències federatives últim quadrimestre 2020)

Des de l’associació tramitem gratuïtament la llicència federativa a tothom qui ho demani, amb l’única condició que sigui una persona sòcia de l’entitat al corrent de pagament de la quota anual, que es fa mitjançant domiciliació bancària dels rebuts (cobrem per cursos).

QUOTA ANUAL DE SOCI/A

 • Majors de 16 anys = 10 euros/any
 • Fins a 16 anys (inclosos) = 5 euros/any

PROCEDIMENT PER ASSOCIAR-SE

 • Si és una persona que ja està a la nostra base de dades, enviem un enllaç a la fitxa personal per comprovar que les dades siguin correctes i per informar les dades bancàries.
 • En el cas que sigui algú que NO tinguem a la base de dades, via l’enllaç per associar-se

PROCEDIMENT PER DEMANAR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA

 1. Estar al corrent de pagament de la quota anual de persona associada.
 2. Triar la modalitat de llicència (modalitats i preus 2020/Taula de preus per a llicències federatives últim quadrimestre 2020).
 3. Ingressar l’import corresponent a la llicència FEEC 2020 que vulguis, mitjançant transferència bancària al número de compte corrent de l’AECM, amb especificació clara de nom i cognoms de la persona que demana la llicència:
  1. IBAN: ES2921001856050200141006
  2. SWIFT/BIC: CAIXESBBXXX
 4. Enviar al c/e excursionistes.cornudella@gmail.com el comprovant de l’ingrés efectuat i en el text del correu ens dius la modalitat de llicència escollida.
 5. Quan haguem comprovat que l’ingrés s’ha efectuat correctament, tramitarem a la FEEC la llicència sol·licitada.
 6. Quan ens arribi el carnet t’avisarem per correu electrònic i el podràs passar a recollir per les oficines de l’Aj. de Cornudella de Montsant.

Totes les llicències que tramitem tenen vigència des de la data de tramitació a la FEEC fins el 31 de desembre de cada any. Per això iniciem la tramitació de les llicències de l’any següent durant el mes de desembre i així qui vulgui pot tenir l’assegurança per tot l’any a partir del dia 1 de gener.