20/02/2022-Esmorzar al Puig de Gallicant (i si es vol, calçotada per dinar)

20/02/2022-Esmorzar al Puig de Gallicant (i si es vol, calçotada per dinar)

Excursió fàcil amb desnivells, però que ens serveix per caminar uns 10 km abans d'anar a dinar (calçotada a l'aire lliure).

Sortirem d'Arbolí pel GR però ens desviarem cap a la dreta per la barrancada del riuet d’Arbolí passant pen bosc de la Ció i pugem fins trobar la pista que porta a Gallicant.  La seguim i pugem fins dalt de tot del Puig de Gallicant, on podem esmorzar gaudint de bones vistes.

Baixem fins el poble abandonat i d’allí cap el grau del Bodro  fins la primera pista. La seguim cap  a l’esquerra, passem la cruïlla del grau de Vincabrer, el mas de Salin. Una estona després deixem la pista per veure la font Voltada i seguir el sender que, per sota la cinglera, ens portarà fins el coll de la Creu i d’allí cap el tros on dinarem.

Algunes persones hauran d’anar fins Arbolí a buscar els cotxes que haurem deixat de bon matí.

La ruta prevista és la que es pot veure en el següent mapa i la realment realitzada la trobareu a wikiloc:

El preu de la calçotada són 15€ per persona que es pagaran en efectiu directament el dia de l'activitat. Per dinar cal que cadascú es porti la seva bossa dels àpats (plat, got, coberts, tovalló...).

IMPORTANT: el dinar serà a l'aire lliure i el prepararem conjuntament.

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ:

Circular: Sortida a 2/4 de 9 del matí des de l'aparcament de la zona d'escalada d'Arbolí. L'excursió acabarà abans de la 1 del migdia.

Distància i desnivell:

  • 10,4 km i  uns 450 m de desnivell

Durada: Menys de 4 hores amb parades.

LLOC DE TROBADA: Aparcament de la zona d'escalada

HORA: 2/4 de 9 del matí (08:30h)

CAL PORTAR:  Esmorzar, aigua, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia. S'aconsellen bastons ja que ajuden en els desnivells.

INSCRIPCIONS: el termini d'inscripció s'avança degut a que hem de saber amb antelació les persones que es vulguin quedar a la calçotada per dinar.

  • Fins dissabte 19 de febrer a les 6 de la tarda (18h).

Places limitades a 30 persones.

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE'T A L'ACTIVITAT

PROTOCOL D'ACTUACIÓ EN PREVENCIÓ DE LA COVID-19

  • És obligatori l'ús de mascareta si no es poden mantenir les distàncies de seguretat.
  • Els participants de l'activitat s'hauran de portar el gel hidroalcohòlic que puguin necessitar per desinfectar-se les mans.
  • Cal acceptar la declaració responsable que s'envia a les persones inscrites a l'activitat.
  • No podran participar persones amb símptomes de Covid-19, febre, tos, malestar etc.
  • Els participants utilitzaran mascaretes si es fa servir un transport compartit entre persones que no siguin del mateix nucli de convivència.
  • Durant les aturades de la ruta es guardarà sempre 1'5m de seguretat i en la mesura del possible s'utilitzaran mascaretes.
  • En el moment de caminar es guardaran 2m de distància mínima i en cas de vent 4m, si no són de la mateixa unitat familiar.

Top