Vols que et tramitem la llicència federativa anual FEEC/FEDME?

Des de l'associació tramitem gratuïtament la llicència federativa a tothom qui ho demani, amb l'única condició que sigui una persona sòcia de l'entitat al corrent de pagament de la quota anual, que es fa mitjançant domiciliació bancària dels rebuts (cobrem per cursos).

D'acord amb les normes de la FEEC, només podem tramitar llicències federatives anuals per les persones que tinguin DNI o NIF. No es poden tramitar amb el passaport.

COM ASSOCIAR-SE? Enllaç a la pàgina explicativa

PROCEDIMENT PER DEMANAR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA

1. Has d'estar al corrent de pagament de la quota anual de persona associada (cobrem per cursos).

2. Tria la modalitat de llicència (modalitats i preus 2023).

3. Ingressa l’import corresponent a la llicència que vulguis, mitjançant transferència bancària al número de compte corrent de l’AECM, amb especificació clara de nom i cognoms de la persona que la demana i guarda el comprovant del pagament:

  • IBAN: ES2921001856050200141006
  • SWIFT/BIC: CAIXESBBXXX

4. Fes la petició de la llicència mitjançant aquest enllaç. Has de triar la modalitat de llicència* i adjunta el comprovant de pagament que has guardat en el moment de fer la transferència.

(*Si detectes algun error o bé no trobes la modalitat de llicència que vols escollir, t'agrairem que ens ho comuniquis mitjançant correu electrònic a l'adreça secretaria@aecm.cat)

5. Quan haguem comprovat que l’ingrés s’ha efectuat correctament, tramitarem a la FEEC la llicència sol·licitada.

6. Quan ens arribi el carnet t’avisarem per correu electrònic i el podràs passar a recollir per les oficines de l’Aj. de Cornudella de Montsant.

Totes les llicències que tramitem tenen vigència des de la data de tramitació a la FEEC fins el 31 de desembre de cada any. Per això iniciem la tramitació de les llicències de l'any següent durant el mes de desembre i així qui vulgui pot tenir l'assegurança per tot l’any a partir del dia 1 de gener.

AVÍS LEGAL: La informació vàlida a tots els efectes és la que apareix en el lloc web de la FEEC. La nostra associació només fa la tramitació de forma intermediària entre les persones sòcies i la FEEC. Tota la informació que apareix en el nostre web no és contractual i l'AECM no assumeix cap responsabilitat pels possibles errors de transcripció que puguin estar publicats.

Novetats per al 2023

L'habilitació FEDME fins el 2022 era important per accedir a descomptes a refugis, però a partir de l’1 de gener de 2023 entra en vigor un nou sistema de descomptes a la majoria dels refugis de muntanya de l’estat espanyol, inclosos els gestionats per la FEEC.

Les Federacions d’Aragó, Catalunya, Astúries i Navarra han assolit un acord anomenat CORRESPONDÈNCIA MÚTUA DE REFUGIS, el qual estableix un sistema de descomptes per als federats i federades, i una compensació per als gestors dels refugis que els apliquen.

D’aquest acord participen totes les Federacions que s’hi hagin volgut adherir, i a partir de l’1 de gener de 2023 només els seus federats i federades gaudiran de descomptes als refugis.

Trobaràs informació detallada en el lloc web www.correspondenciarefugios.org

Si utilitzes refugis per Europa (fora de l'estat espanyol), l'habilitació FEDME et permetrà tenir descomptes als que estiguin dins el conveni de reciprocitat europeu. Si no fos el teu cas, no caldria que paguis més per la llicència habilitada i t'ho pots estalviar.

ALTRES NOVETATS

  • Consideració d’accident esportiu a afeccions especials, com ara les congelacions, hipotèrmia, hipertèrmia, mal d’alçada o mal “agudo” de muntanya, edema pulmonar i cerebral, ceguera de las neus, etc.
  • Rescat inclòs per accident o aquest si és un risc per a la vida del federat/ada.
  • Incloses les mossegades d’animals, picades d’insectes, caiguda de llamp..
  • Inclosa la bicicleta de muntanya o BTT elèctrica, amb les mateixes limitacions de cobertura que l’any 2022, a la modalitat C.
  • Queda garantida la cobertura per a federats/ades en totes les modalitats que pateixin alguna discapacitat, sense cap mena de discriminació.
  • La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures.
  • Trasllat de l’hospital al domicili: màxim 100 km.
  • Assistència psicològica per a acompanyants d’un traspassat.
Top