8/6/2024-Taller d’insectes i plantes aromàtiques

8/6/2024-Taller d’insectes i plantes aromàtiques

Aquesta activitat està inclosa dins l’agenda d’activitats del

Activitat vinculada a l’educació ambiental, preservació i conservació del medi i la biodiversitat.

Conjuntament amb la iniciativa ciutadana El poble que volem i amb la col·laboració del Parc Natural de la Serra de Montsant i el suport de la FEEC, organitzem un taller insectes i plantes aromàtiques.

Construeix el teu propi refugi d’insectes tot descobrint la importància de conservar i protegir la biodiversitat pels beneficis que aporta als ecosistemes i a les persones. De la mà de Paula Llaurador Coll (La Somereta Sccl), coneixerem els diferents tipus d’insectes que ens envolten, explicarem les característiques comunes que tenen, la seva importància per la biodiversitat, la seva funció pol·linitzadora, quines flors i quines plantes aromàtiques els agraden més, com podem ajudar-los, quin tipus de refugi necessita cadascun, etc.

Cada participant / grup construirà un petit hotel d’insectes que es podrà endur a casa seva, amb una planteta de regal, afavorint d’aquesta manera la biodiversitat als patis, terrasses, horts i jardins del poble.

És una activitat oberta a persones de totes les edats, però cal tenir present:

  • Els menors de 12 anys s’han d’inscriure amb una persona adulta
  • La inscripció es pot fer individual o en grup/família de fins a 5 persones.
  • Construirem 10 hotels d’insectes, un per cada inscripció (individual o de grup). Si veniu amb persones de la família o conegudes, feu inscripció en grup per afavorir que hi hagi més persones que puguin fer l’activitat.

Preu: 5 € per inscripció. Els socis de l’AECM tenen un descompte i la inscripció és gratuïta.

DADES BÀSIQUES DE L’ACTIVITAT

Lloc de realització: En una finca a la carretera de Cornudella a la Morera. L’entrada de la finca és passat el km 6, de la carretera TV-7021, a mà esquerra en sentit la Morera de Montsant.

APARCAMENT: Els cotxes s’han d’aparcar al voral de la mateixa carretera. No bloquejar ni camins ni carretera.

Durada: de les 10 h fins les 12 h.

INSCRIPCIONS: Fins divendres 7 de juny a les 6 de la tarda (18 h).

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE’T A L’ACTIVITAT

MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l’activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

Punt de trobada i de realització de l’activitat:

Activitat organitzada per:

 

 

 

Amb la col·laboració de:

 
   
Amb el suport de:  
 
Top