9/6/2024-Cens d’orenetes

9/6/2024-Cens d’orenetes

Participa al cens d’orenetes de Cornudella de Montsant!

El projecte Orenetes de l’ICO (Institut Català d’Ornitologia) és una iniciativa d’estudi dels ocells i el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) dels pobles i ciutats de Catalunya, Balears i País Valencià. Aquest seguiment es fa a través de la realització de censos durant un temps determinat (1 de maig i el 31 de juliol). Els censos els poden realitzar tant entitats, col·lectius com també es poden realitzar de manera individual. 

L’Associació Excursionista i ‘el Poble que volem’ volem col·laborar amb el projecte i hem organitzat una jornada pel proper dia 9 de juny per tal de realitzar el cens a la nostra població.

La jornada consistirà en trobar-nos ben d’hora (a les 6:30h) a la Plaça de la Vila de Cornudella de Montsant que és quan fa menys calor i hi ha més activitat als nius. S’explicarà l’activitat, com fer el cens, repartirem material i ens dividirem en grup. Cada grup tindrà unes zones assignades per tal de realitzar el cens. Durant el cens cada grup anirà introduint les dades a l’aplicació del projecte orenetes segons les seves observacions. Al finalitzar, ens tornarem a trobar a la plaça per gaudir d’un merescut esmorzar per tots els participants gentilesa de l’organització.

Activitat per a totes les edats. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Material: Porta binocles si en tens

DADES BÀSIQUES DE L’ACTIVITAT

Lloc de realització: Plaça de la Vila, Cornudella de Montsant.

Durada: de 6:30h a 9:30h

INSCRIPCIONS: Cal fer inscripció prèvia per fer previsió de l’esmorzar. Fins divendres 7 de juny a les 12 del migdia.

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE’T A L’ACTIVITAT

MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l’activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

Punt de trobada i de realització de l’activitat:

Activitat organitzada per:

 

 

 
Amb el suport de:  
 
Top