15/05/2022-Racó del Teix – Clot del Cirer.

15/05/2022-Racó del Teix – Clot del Cirer.

Com que ens agrada seguir la floració de les peònies, proposem una tercera excursió que ens portarà per racons on, si tenim sort, veurem les peònies florides.... o no, ja que mai es pot assegurar que sigui el moment adequat.

Sortim de la Morera de Montsant per pujar pel Grau de Salfores, fins dalt la Serra Major. Carenem cap a l'esquerra i baixem al racó del Teix per admirar aquest bonic indret i mirar com hi tenim la floració. Retornem pel mateix camí fet abans cap a la Serra Major per baixar cap el Clot del Cirer, gaudir d'aquest singular espai i saludar les peònies. Pujarem novament cap a la Serra Major cap el Pi del Cugat i per la carena de la Serra Major fins el Camí de Montsant, Grau de la Grallera, des d’on retornem cap a la Morera de Montsant.

La ruta aproximada, amb les variacions que hi pugui haver, és la que es pot veure en el següent mapa, i la realment realitzada la podeu consultar a wikiloc:

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ:


Circular:
Sortida a les 8 del matí des de la Morera de Montsant.

Distància i desnivell: Aproximadament 12 km i uns 600 m de desnivell

Durada: Unes 4 hores

LLOC DE TROBADA: Aparcament de la Morera de Montsant

HORA: 8 del matí (08:00h)

CAL PORTAR: Esmorzar, aigua, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia. Sempre són aconsellables els bastons pels desnivells.

INSCRIPCIONS: Fins dissabte14 de maig a les 6 de la tarda (18h).

Places limitades a 20 persones.

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE'T A L'ACTIVITAT

Top