22/10/2023-Un tomb per l’Albiol

22/10/2023-Un tomb per l’Albiol

Caminada circular des de l’Albiol, que ens portarà per la serra del Pou cap a la serra de la Mussara, entre boixos, grèvols, pi roig i altres arbres que ens faran una agradable ombra pel camí.

Sortirem de davant de l’església de l’Albiol per pujar pel grau de l’Estelada cap a la serra del Pou. Planegem i baixarem cap a l’Aixàviga on podem esmorzar. Seguirem un sender pel barranc de la font Fresca fins trobar el GR 7. El seguim per sota els Motllats fins la serra de la Mussara, on agafarem el GR 65.5 de retorn cap a l’Albiol.

L’excursió no té cap mena de dificultat tècnica, però cal tenir present els denivells, baixades i pujades, tal i com podeu veure en el perfil següent:

La ruta, amb les variacions que hi pugui haver, és la que es pot veure en el mapa. Es pot consultar el track de la sortida realitzada a wikiloc.

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ

Distància i desnivell: no arriba als 12,5 km de camí i uns 400 m  de desnivell.

Durada: una mica més de 4 hores de caminar.

Dificultat: Sense dificultat tècnica però amb pujades i baixades.

Circular: sortida i arribada des de l’Albiol.

Hora de sortida: 8 del matí des del davant de la porta de l’església de l’Albiol.

CAL PORTAR: aigua, esmorzar si es vol, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia.  Sempre són aconsellables els bastons pels desnivells. Si teniu a mà algunes tisores d’esporgar, aprofitarem per netejar una mica algun tram.

ZONES D’APARCAMENT: en el mateix nucli de l’Albiol hi ha diferents llocs.

DINAR: qui vulgui es podrà quedar a dinar al restaurant de l’Albiol. El menú complet de dos plats, postre, cafè i begudes costa 23 €, a pagar en el mateix restaurant.

INSCRIPCIONS: Fins divendres 20 d’octubre a les 8 del vespre (20 h). Si us quedeu a dinar, apunteu-vos com abans millor per tal de poder fer el dijous, la comanda dels menús al restaurant.

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE’T A L’ACTIVITAT

MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l’activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

Punt de trobada:

Top