El Parc t’escolta! 

Digues la teva per millorar el parc

El proper més d’octubre el Parc Natural de Montsant engega “El Parc t’escolta!”, un procés per recollir propostes de millora pel territori.

Després de més de 20 anys d’existència, el Parc Natural inicia una ronda de visites als pobles del seu entorn per escoltar les veus dels veïns i les veïnes i amb l’objectiu de treballar per l’interès comú del territori i enfortir els vincles entre el parc i la seva gent. L’objectiu és escoltar i obtenir dels diferents agents socials –veïns, entitats, institucions i empreses locals– informació sobre els diversos àmbits de treball del Parc que es relacionen amb els habitants dels municipis, així com detectar les principals problemàtiques o temes que requereixen conscens i analitzar si els canals de comunicació existents són els més eficaços, tot recollint propostes de millora de mutu interès.

Us convidem i animem a participar a la sessió que vindrem a fer als vostres pobles perquè digueu la vostra!

Durant els mesos d’octubre i novembre es realitzaran 9 sessions amb la direcció i l’equip tècnic del parc, en cadascun dels municipis del Parc Natural de Montsant, de 18 a 20h.

DocumentacioElParcEscolta_DEF

Top