Convocatòria del curs de Bloc Comú de Muntanya

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca el Bloc Comú de Muntanya pels propers mesos de maig i juny.
El Bloc Comú de Muntanya té una càrrega lectiva de 32h i és un camí paral·lel al curs de monitor d’excursionisme per accedir a titulacions d’instructor com Barrancs o Curses per Muntanya. També és un curs obligatori per la formació federativa de monitor de Marxa Nòrdica.
Aquest curs, estrictament de muntanya, es realitzarà els dies 22 i 23 de maig i 12 i 19 de juny amb continguts d’orientació, medi, conducció de grups, legislació i dinàmica entre d’altres.

Requisits d’accés

  • Tenir més de 18 anys el dia de la formalització de la matrícula
  • Estar en possessió de la llicència federativa FEEC de l’any en curs.

Preu: El cost del curs serà de 80€.

Inscripció i termini: La inscripció i el pagament s’ha de realitzar abans del 18 de maig de 2021 a través de la plataforma d’inscripcions de la FEEC.

El curs només es realitzarà amb un mínim de 8 aspirants sense haver-hi un màxim. Pel que fa a la informació detallada i el calendari, s’anirà actualitzant a la web de la FEEC, aquest pot estar subjecte a canvis. Hi haurà una part del curs en format online que es realitzarà entre setmana de 19 a 21h.

L’assistència a les sortides pràctiques i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric. Els alumnes disposaran de tota la normativa d’avaluació abans de l’inici del curs.

Per més informació sobre els continguts i detalls del curs poden consultar al web de la FEEC i/o
contactar amb area.formacio@feec.cat, al 934120777 o al 683701521.

Distribucio-continguts-Bloc-Comu-2021-002

Leave a Reply

Top