12 i 13/07/2019-Sortida als Pirineus

Sortida als Pirineus per pujar al gran Encantat de 2748m una de les muntanyes mes fotografiades de Catalunya, en un entorn magnífic d’alta muntanya i amb grans vistes al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Es farà una nit a Espot el divendres i el dissabte pujarem els Encantats la intenció es baixar per l’hora de dinar i tornar a casa el mateix dissabte

El punt de sortida dependrà en funció de la gent que s’apunti, l’hora de sortida serà a les 15 h del divendres des del punt concretat, la durada del viatge es de 3,30 h més.

El sopar de la nit del divendres el podem portar de casa per sopar a l’alberg.

Dificultat: Alta, requereix bona condició física i no tenir vertigen es transitarà per terreny esposat com de l’estil del pas de Mahoma i caldrà grimpar i desgrimpar per terreny alpí.

Distancia i desnivell: 14 Km 1100m positius

Material mínim: Roba adequada a l’època, Impermeable paravent, gorra, ulleres de sol, crema protectora solar, bastons, sac llençol, cantimplora o camelbak, motxilla, calçat de tresk amb protecció de turmell i casc.

Data límit per inscriure’ns: dimecres 10 de juliol

Grup limitat a 10 persones.

Modificació de les dades de la sortida al Pirineu per impossibilitat de estada al refugi Ernest Mallafre:
Dormirem i esmorzarem a l’Alberg Les Daines
Pla de Berrader, s/n, 25597 Espot tlef 973 11 69 00
El preu està tancat per dormir i esmorzar 25 € si algú vol sopar caldrà que ho digui per que es tingui en conte a l’alberg i es pagarà a part dels 25€ els que vulguin poden portar el sopar de casa.
No caldrà fer reserva ja està feta per 10 persones en dos habitacions de 5 persones cadascuna.
La resta d’informació no varia, es farà un grup de WhatsApp una vegada estigui tancada les inscripcions.

EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ A L’ACTIVITAT NOMÉS INCLOU L’ASSEGURANÇA DELS DOS DIES I QUOTA DE L’AECM. La resta de despeses (viatge, dormir, manutenció, etc.) van a càrrec de cada participant.

Leave a Reply

Top