Cursa Muntanya Bombers amb Causa

Com ja saps la nostra prioritat es que gaudiu d’un fantàstic cap de setmana de muntanya i solidaritat.
Tenint en compte la incertesa encara present de l’evolució de la pandèmia, les dificultats per poder garantir la vostra seguretat i la dels nostres col·laboradors, des de Bombers amb Causa coordinadament amb Bombers i l’ Ajuntament de Cercs, per tal de poder garantir unes condicions normals de salut pública hem decidit modificar el format de la cursa d’enguany. 
Serà una modalitat “virtual”, el funcionament será el següent:
– Adquirir el dorsal un cop obrim inscripcions. Infantiils de fins a 14 anys 5€ / Adults ( 15 a 99 anys) 10€

– Un cop efectuat el pagament rebràs un enllaç per personalitzar el dorsal, i ja estaràs a punt fer fer l’edició d’enguany.

– Podrás triar el format : “d’estar per casa” és a dir si no podeu o no voleu venir a fer-la als nostres circuits podeu fer-la a un circuit pròxim al vostre domicili, en cap cas hi ha distància ni desnivell mínim. També podeu optar pel format “al meu aire” que seria fer un dels dos recorreguts de les nostres curses, en aquest cas si et ve de gust podreu “competir” per l’aplicació STRAVA (https://www.strava.com/?hl=es).. Es penjaran de nou els tracks a la nostra web ja que hi ha petites variacions dels tracks actuals.

– Un cop hagis fet la teva cursa pots penjar una foto a les xarxes socials amb el teu dorsal i el hashtag #CursaMuntanyaBAC2021 i així ens ajudeu a animar a d’altres participants 🙂  NO HI HA LÍMIT DE PARTICIPACIÓ, LA POTS FER I PUBLICAR TANTES VEGADES COM VULGUIS.

– Calendari: Obrim inscripcions del 15 d’ Abril al 15 d’Octubre i podeu fer la vostra Cursa de Muntanya Bombers amb Causa de l’1 de Maig a l’ 1 de Novembre.

– NO hi haurà obsequis per als participants no premis als guanyadors que utilitzin STRAVA.

– La participació és lliure i l’organització no es fa responsable de cap accident o lesió que pugui patir el corredor en el desenvolupament de la seva cursa. 

Us anirem informant a la nostra web.
Aprofitem el correu per recordar-vos que seguiu en tot moment les indicacions del CatSalut per tal de poder contenir els efectes del COVID-19
Moltes gràcies per la vostra comprensió

Leave a Reply

Top