7a edició del Vall de Boí Trek Festival

7a edició del Vall de Boí Trek Festival

La 7a edició del Vall de Boí Trek Festival se celebrarà el proper cap de setmana del 7 al 9 d’octubre de 2022, en el marc del Festivals de Senderisme dels Pirineus. L’objectiu és promoure l’ampli ventall d’activitats de senderisme que es poden fer a la vall. Per una part, gràcies als 100 km de camins rurals ben senyalitzats de què disposa i el potencial paisatgístic que ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic Parc Nacional de Catalunya.  Per altra, el patrimoni mundial amb el conjunt d’esglésies romàniques Patrimoni Mundial que estan presents a cadascun dels pobles de la vall.

El Vall de Boí Trek Festival està pensat per a tots els públics, sortides exigents a algun cim, naturalistes, familiars, culturals,… on descobrireu la vall, el seu patrimoni, la seva cultura, llegendes i tradicions, els paisatges, el cel Starlight així com la flora i la fauna que hi habita.

Teniu tota la informació així com els fulls d’inscripció a l’enllaç https://www.vallboi.cat/ca/vall-de-boi-trek-festival

Top