26/11/2023-Un tomb per les vinyes de la Serra

Caminada circular des de Cornudella de Montsant, pels voltants de la Serra, en els termes de Cornudella i la Morera de Montsant.

Sortim de Cornudella de Montsant i seguim el GR 174 pel camí de Poboleda. Passem pel mas de l’Abella, mas d’en Gil i remuntem el barranc de Sant Blai per arribar fins al Bonrepòs (Mas de Sant Blai). Des d’allí anem a trobar el camí dels Cartoixans, que seguirem en sentit cap a Cornudella passant per diferents masos i vinyes, fins trobar el GR174 que baixa de Montsant i ens portarà de tornada al poble.

L’excursió no té dificultats tècniques, però cal tenir present el desnivell i que la llargada us sigui còmode de fer.

La ruta, amb les variacions que hi pugui haver, és la que es pot veure en el mapa.

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ

Distància i desnivell: uns 15 km de camí i uns 420 m  de desnivell.

Durada: unes 5 hores de caminar.

Dificultat: Sense dificultat tècnica però amb pujades i baixades.

Circular: sortida i arribada des de Cornudella de Montsant.

Hora de sortida: 8 del matí des de l’aparcament de dalt al camp de futbol (just passat el parc de bombers pujar la rampa a l’esquerra).

CAL PORTAR: aigua, esmorzar si es vol, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia.  Sempre són aconsellables els bastons pels desnivells.

ZONES D’APARCAMENT: en el mateix punt de trobada, davant la tanca del camp de futbol.

INSCRIPCIONS: Fins dissabte 25 de novembre a les 8 del vespre (20 h).

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE’T A L’ACTIVITAT

MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l’activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

Punt de trobada:

Top