17/03/2024-Circular per la Serra de Santa Marina

La ruta que farem amb inici i fi a Masboquera.

 

 

 

 

 

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ

Ruta circular des de Masboquera, Coll Pressó, l’Ermita de Santa Marina, Coll de Santa Marina, Coll de la Murta, Vandellòs i Masboquera 

DESCRIPCIÓ DE L’EXCURSIÓ: Sortida des de Masboquera creuant tot el poble i pujant cap a la Solana del Hereu i el Coll Pressó (508 metres) on aconseguim la màxima altura. Baixarem fins a Santa Marina on esmorzarem. Continuarem l’excursió pujant pel Coll de Santa Marina i el Coll de la Murta, direcció la Solana de Cal Salvadó on veurem ja el poble de Vandellòs. Sense arribar al poble, prendrem el camí de les Deures amb direcció a Masboquera on donarem per acabada la sortida. 

 DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ. 

Distància i desnivell: uns 9 km de camí i  482 m  de desnivell positiu

Durada: unes 5 hores, amb parada de 20/25 minuts per esmorzar a l’ermita de Santa Marina. 

Dificultat:  Baixa 

Circular: sortida i arribada des de Masboquera.  

Hora de sortida: 08:30 des del poble de Masboquera. 

CAL PORTAR: aigua, esmorzar si es vol, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia.  Sempre són aconsellables els bastons pels desnivells. 

ZONES D’APARCAMENT: Al costat de les piscines a l’arribar a l’entrada del poble de Masboquera (mà dreta), al costat de la carretera on hi ha un bar amb terrassa. 

INSCRIPCIONS: Fins dissabte 16 de març a les 6 de la tarda (18 h)

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE’T A L’ACTIVITAT

MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l’activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

Top