15/01/2023-Caminada matinal Coll de Forcals (Prades)-La Gritella / Assemblea / Calçotada

15/01/2023-Caminada matinal Coll de Forcals (Prades)-La Gritella / Assemblea / Calçotada

La inscripció es pot fer a totes les activitats del dia o només a les que es vulgui participar

Comencem l'any amb una caminada assequible i no gaire llarga per tal que puguem fer totes les activitats previstes aquest diumenge:

  • 8:30 h: Caminada a la Gritella
  • 13 h: Assemblea de l'associació (a Cornudella de Montsant)
  • 14 h: Calçotada per qui vulgui (en el mateix lloc que l'assemblea. 20€ a pagar el mateix dia)

Ens serveix per recordar que la nostra associació va organitzar el 48è camí de muntanya l'any del nostre 25è aniversari. Hem fet una mica de neteja en algun tram ple de vegetació i el dia de l'excursió ho podem acabar de millorar.

Anirem amb els cotxes fins el coll de Forcals, a la carretera que va d'Albarca cap a Prades. L'excursió començarà just davant de les antigues granges on ara hi ha un centre educatiu i de lleure en anglès.

La pujada la farem pel grauet de l'Heura. D'allí cap el mirador de la Gritella. Tirarem enrere i baixarem pel grau del Pau Blasi fins el punt d'inici.

La ruta, amb les variacions que hi pugui haver, és la que es pot veure en el mapa.

DADES BÀSIQUES DE L'EXCURSIÓ
 
Distància i desnivell: uns 9 km de camí. La primera part és pujada fins dalt el mirador de la Gritella. En total no arriba a 200 m d'ascensió en tota l'excursió
 
Durada: unes 3 hores de camí

Dificultat: Sense dificultat tècnica. Cal fer la pujada a la Gritella i després la tornada és baixada. Apte per a qualsevol persona que tingui el costum de sortir a caminar per la muntanya.

Circular: sortida i arribada des de la carretera que va a Prades des d'Albarca, Coll de Forcals
 
Hora de sortida: 2/4 de 9 del matí (8:30 h) des del coll de Forcals. Començarem l'excursió des de davant de les antigues granges on hi ha algunes places per poder aparcar els cotxes.
 
CAL PORTAR: esmorzar, aigua, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia.  Sempre són aconsellables els bastons pels desnivells.
 
ZONES D'APARCAMENT: en el mateix punt de sortida i arribada de l'excursió.
Les persones que per venir a l'excursió passin per Cornudella de Montsant, podem agrupar cotxes i així estalviem desplaçament i evitem el col·lapse del lloc per aparcar. Podem quedar a les 8 del matí a la sortida de Cornudella de Montsant.
 
INSCRIPCIONS: Fins divendres 13 de gener a les 6 de la tarda (18h). 
La inscripció es pot fer a totes les activitats del dia o només a les que es vulgui participar.
 
MOLT IMPORTANT: per saber que la inscripció a l'activitat està correctament feta, heu de rebre un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu pot ser senyal que alguna cosa no ha funcionat bé. En aquest cas feu novament la inscripció o bé contacteu amb nosaltres per revisar què ha passat.

PUNT D'INICI I FI DE L'EXCURSIÓ (8:30h)

PUNT D'AGRUPACIÓ DE COTXES PER QUI PASSI I TORNI PER CORNUDELLA DE MONTSANT (8:00h)

Top